SoN Filmler :
En SoN Filmler

YAHŞİ BATI - 2010

YAHŞİ BATI - 2010



HİKAYE : Aziz Bey, yani Cem Yılmaz ile Lemi Bey (Ozan Güven), 19. yüz yılın sonlarında padişah tarafından görevlendirilerek Amerika’ya giderler. Yanlarına da hediye olarak verilmek üzere çok değerli bir elmas taş ve yüksek miktarda para vardır. İkili Amerika’ya varınca, gidecekleri menzil için bir posta arabasına binerler. Bilindiği gibi Vahşi Batı’da posta arabaları haydutlar tarafından hep soyulur. İşte Lemi Bey ile Aziz Bey de bu kaçınılmaz sona uğrarlar. Önce ellerinden elmas taş gider. Sonra da paralarını kaptırırlar. İşte film de asıl bu noktada başlar. İki Osmanlı, kaptırdıkları parayı tekrar toparlamak için ödül avcılığı yaparlar. Tabii çeşitli cinliklerle. Gördükleri ’Wanted’ ilanlarını kendilerine uyarlayıp, sırasıyla aranan haydutların yerine geçer ve ödül avcılığıyla para kazanmaya çalışırlar. Biri haydut olur, diğeri onu yakalar. Tabii başlarına her defasında binbir olay gelir.
Bir defasında da Calamity Jane vari, kadın silahşör rolünü canlandıran Demet Evgar ile karşılarlar. Tam canlarından olacakken Aziz Bey (Cem Yılmaz) birbirinden komikliklerle aslında ödül avcısı olmadıklarını, Lemi Bey’in (Ozan Güven) haydut olmadığını, ikisinin de Osmanlı olduğunu anlatmaya çalışır. Bir süre sonra temiz yollardan helaliyle para kazanma yollarına girerler. Hacivat-Karagöz oynatarak para kazanmaya çalışırlar. Bu da yetmeyince Osmanlı’nın meşhur macununu yapıp, satarlar. Hatta Aziz Bey (Cem Yılmaz) Osmanlı Türk’ü olarak ilk kolayı üretir ve şıra ibriklerinde bunu satmaya başlar.

MURO NALET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE - 2008

     MURO NALET OLSUN İÇİMDEKİ İNSAN SEVGİSİNE - 2008


       

HİKAYE : "Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine" bir devrimci parodisi. Karikatürize edilmiş bir solcu tiplemeyi başarıyla canlandıran Mustafa Üstündağ'ın hayat verdiği Muro, "örgüt suçundan" yıllarını hapiste geçirmiştir. Cezaevinden çıkan Muro ile Çeto, devrimi köyden başlatmak üzere memleketlerine dönerler. İlk planları evlenip yuva kurmak, örnek birer devrimci olmaktır. Oysa köyde onları bir sürpriz beklemektedir. Muhtar, Muro ile Çeto'yu hapisteyken iki Rus kadınla evlendirmiştir. Muro ile Çeto'nun devrim ütopyasını gerçekleştirmeleri için; kadınları bulup boşanmaları gerekmektedir. Bunun için İstanbul'a dönen Muro ile Çeto'nun başına gelmeyen kalmaz. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde devrimci jargonu ve yardımcısı Çeto'yla girdiği tartışmalarla tanınan Muro'nun en meşhur cümlesi ise hafızalardan uzun süre silinmeyeceğe benziyor: "Nalet olsun içimdeki insan sevgisine!"

GÖRÜNMEYENLER - 2012

        GÖRÜNMEYENLER - 2012


HİKAYE : Selin ve Onur henüz küçük yaştaki kızları Merve ile yeni bir eve taşınırlar. başta her şey normal gitmektedir ama taşındıktan bir süre sonra evde ve kızları Merve'de bazı gariplikler fark ederler. Zira Merve'nin vücudunda nedeni belirsiz morluklar vardır. Telaşlanan ve bakıcılardan şüphelenen çift, eve güvenlik kamerası kurdurup olan biteni takip etme kararı alırlar. Ama asıl tehlikenin dışarıdan değil, içeriden geleceğinden habersizdirler. Onur bir iş gezisine çıkınca evde baş başa kalan anne-kızı gergin günler beklemektedir... 
Yönetmenliğini Melikşah Altuntaş’ın üstlendiği korku ve gerilim türündeki filmin senaryosu ise Caner Özyurtlu ile Serhat Hasanoğlu'na ait. Filmin oyuncu kadrosu ise Nihan Okutucu, Duru Ok ve Deniz Özmen’den oluşuyor...

ÇANAKKALE 1915 - 2012

        ÇANAKKALE 1915 - 2012



HİKAYE : Rus Harbi, Balkan Savaşları, elden çıkan topraklar ve verilen ağır yenilgilerle 20. yüzyılın başları Osmanlı Devleti için çok büyük maddi ve manevi kayıplarla gelir. Rumeli toprakları kaybedilmiş, eziyet gören Osmanlı tebaası Anadolu'ya göç etmeye başlamış, Osmanlı orduda büyük kayıplar yaşamıştır. 1914'te 1.Dünya Savaşı'nın patlak vermesi ve Osmanlı'nın İttifak Devletleri ile yeniden savaşa girmesi sonucu Anadolu’da eli silah tutan tüm genç erkekler için seferberlik emri çıkar. 
Şimdiye kadar ağır yenilgiler alan Osmanlı vatan bellediği toprakları korumak için var gücüyle yeniden birlik olur. Osmanlının eğitim, görmüş genç ve yetenekli beyinleri de gönüllü olarak askere yazılır. İşte gencecik Veli ve Mehmet Ali de bu askerler arasındadır.
Kısa süre içerisinde Maydos (Eceabat)'a tayin edilirler ve Conk Bayırı’nda İngiliz kuvvetlerine karşı tarihin daha önce yazmadığı bir inanç ve cesaretle savaşırlar. Mustafa Kemal’in komutanısına atandığı yeni kurulan 19. Tümen’e katılırlar. Öte yandan Çanakkale Boğazı’nın savunmasından sorumlu Cevat Paşa da bir yandan destek beklemekte diğer yandan mayın hatları için hesap yapmaktadır.
İngilizler ve Fransızlar 18 Mart 1915 günü müthiş bir askeri kuvvetle boğaza giriş yaparlar; fakat vatan toprağı olan Çanakkale Boğazı’nı geçmek sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Defalarca denizden ve karadan saldırırlar ama karşılarında üstün cesaretleriyle Veli’yi, Mehmet Ali’yi, Bigalı Mehmet Çavuş’u, Nusrat Mayın Gemisi’ini, Seyit Onbaşı’yı, Hilmi Şanlıtop’u, Hüseyin Avni Bey’i, Boyabatlı Mustafa’yı,Yüzbaşı Faik’i, Şefik Bey’i ve Mustafa Kemal Paşa’yı bulurlar...

ÇANAKKALE YOLUN SONU - 2013

       ÇANAKKALE YOLUN SONU - 2013


          

HİKAYE : Çanakkale Yolun Sonu Filmi Full izle; 25 Nisan 1915… Osmanlı İmparatorluğu’nun direniş kapısı olan Çanakkale, gemi yoluyla geçilememiş ve işgalciler, çaresiz bir manevrayla Gelibolu kıyılarına çıkartma yapmaya başlamışlardır. İşgal kuvvetlerinin belki de en büyük direnişi gördükleri koy, o andan sonra mağlup bir ordunun adıyla anılacaktır; Anzak Koyu.
Hilal-i Ahmer cemiyetindekiler ve Muhsin’le Hasan’ında içinde bulunduğu destek birliği beş günlük yolculuğun sonunda, 25 Mayıs 1915’te cepheye ulaşırlar. Hasan, siperlere indiği anda, savaşın hayal ettiğinden daha acımasız olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Daha ilk gün, bir Anzak askeriyle siper içerisinde burun buruna gelir ve abisinin son anda yardımına koşmasıyla kıl payı hayatta kalır. Birkaç gün sonra Muhsin bir Anzak keskin nişancıyı vurup, daha önce Balkan savaşında da komutasında yer aldığı Yüzbaşı İbrahim Adil tarafından keskin nişancılık görevine getirilir. Muhsin’inse İbrahim Adil’den tek bir isteği vardır. Kardeşi Hasan’ı geri hizmete çektirmek… O andan sonra Muhsin, bir diğer keskin nişancı Şeref’le birlikte yüksek rütbeli düşman askerlerini avlayacak, kardeşi Hasan’sa ikmal çadırlarından cepheye tüfek ve mermi sandıkları taşıyacaktır. Muhsin’in nişancılık ve sızma konusundaki hüneri, düşman hattında kısa sürede efsane olmasına yol açar. Bu durum karşısında Anzak askerlerin bile içten içe nefret ettikleri İngiliz Binbaşı Steward, karşı atağa geçmek ve kendi canını korumak amacıyla ordunun en iyi nişancısı olan, onbaşı William Eagle’ı Anzak koyuna getirtir. Eagle’ın tek bir görevi vardır. Mümkün olduğunca çok subay öldürmek ve bütün koya nam salan Muhsin’in dikkatini çekip bu hünerli Türk nişancının hayatına son vermek….

DABBE 2 - 2009

    DABBE 2 - 2009


HİKAYE : İnternet ağıyla yayılıp, her eve giren Dabbe, emrindeki cinler ve gölge varlıklar ile dünya üzerindeki tüm elektromanyetik sistemleri ele geçirmiştir. Son saldırı için, göklerden gelecek o işaret beklenmektedir. Kuran'da geçen ve aniden göklerden inecek olan kıyamet alameti duman; yani kıyamet artık yeryüzüne yönelmiştir. Kırıkkale'de de son saatlerin yaklaştığından habersiz olan bir grup insan, bu kara felaket ve sır varlıklarla karşılaşmanın dehşetini yaşayacaktır.

DABBE 1 - 2006

       DABBE 1 - 2006


HİKAYE : Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Dabbe 1 – D@bbe full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Dabbe 1 – D@bbe full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Dabbe 1 – D@bbe Türk Korku Filmi Full izle; 2005 yılının sonlarına doğru Süper güç Amerika’yı bir intihar salgını sarar…Ülkenin her tarafında bribirinden bağımsız insanlar çok farklı ve tüyler ürpertecek yöntemlerle kendini öldürmektedir… Çok kısa bir süre sonra bu intihar vakalarının benzeri Türkiyede de yaşanmaya başlar… Türkiyedeki ilk tuhaf intihar olayı İzmir’in Selçuk ilçesinde yaşanır… Tarık isimli kendi halinde bir genç internete girdiği uzun gecelerin ardından birden dünyayla ilişkisini keser ve kısa bir süre sonra korkunç bir yöntemle kendini öldürür..Selçuk emniyet amirliği Tarığ’ın intiharını özel incelemeye alır ve bu bağlamda en yakın arkadaşları olan Hande,Cem ve Sema’yı sorgular… Bu arada Tarığ’ın bu üç arkadaşına internet aracılığıyla tuhaf görüntüler eşliğinde mailler gelmeye başlar…Mailleri gönderen kişi ise kısa bir süre önceden intihar edip ölen Tarık’tır…Bir ölüden mail gelmenin mantıksız olduğunu düşünen arkadaşlar zaman içerisinde çevrelerinde zuhur eden garip varlıklar görmeye başlarlar…Bu varlıklar kim ve nereden kontrol edildiklerini hissettirmeden göründükleri insanlara korkunç anlar yaşatmaktadırlar.Kişilerin bilinçlerini ele geçirerek onların gerçek ve rüya arasındaki ayırımı yapmalarını engellemekte ve kısa süre içerisinde onların kendisini öldürmelerini sağlamaktadır… Tarığ’ın arkadaşlarından Hande yaptığı araştırmaları komiser Süleyman’la Paylaşır… Ona göre Dünyadaki bütün ölümleri Dabbe’tül arz isimli bir varlık gerçekleştirmektedir… Dabbe bunun için iki şeyi kullanmaktadır…Dünyaya bir örümcek ağı gibi yayılan İNTERNET ve de aynı mekanda fakat farklı boyutta yaşayan CİNLER… Dabbe perdeyi aralamış ve Gerçekler ters-yüz olmaya başlamıştır…Kıyametin son alameti artık heryerdedir….Hareket noktası olarak da Türkiye’yi seçmiştir.Dabbe 1 – D@bbe 720p – Full HD izle filmi 2006 Türkiye yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 5.4 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Kaan Girgin , Ümit Acar , Ebru Aykaç , Serdar Özer , Murat Seviş oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Hasan Karacadağ otururken filmin türü ise Gerilim , Korku şeklinde değerlendirilmiştir

EVE DÖNÜŞ - 2006

       EVE DÖNÜŞ - 2006


HİKAYE : Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Eve Dönüş full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Eve Dönüş full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..
Eve Dönüş Yerli Filmi Full izle; Mustafa ve Esma 5 yıllık evlidirler. Görkem adında bir de kızları vardır. Tek sorunları kendilerini evden çıkarmak isteyen ev sahipleri ve eve aldıkları renkli televizyonun taksitidir. Televizyonları, çocukları ve kendileriyle mutludurlar. Ama bir sabah kalktıklarında, onları sabahleyin radyoda Hasan Mutlucan, sokakta askerler karşılar. Darbe olmuştur. Ve bir gece Mustafa tutuklanır.Mustafa”nın Örnektepe Halk Komitesi Başkanı Şehmuz kod adlı siyasi bir suçlu olduğu sanılmaktadır. Mustafa artık içinden çıkamayacağı bir karabasanlar dünyasındadır. Mantığın, aklın ve her şeyin iflas ettiği bir dünya. Üstelik en yakın çevresi bile Mustafa”nın Şehmuz olduğunu sakladığına inanmaktadır.
22 gün sonra salındığında Mustafa da artık kim olduğunu bilmiyordur. Mustafa mı, Şehmuz mu? Artık işsiz, yalnız ve yitiktir. Bir eylülzededir o. Üstelik içeride tanıştığı Hocaya verdiği bir söz, yerine getirmek zorunda olduğu bir görevi vardır.Eve Dönüş 720p – Full HD izle filmi 2006 Türkiye yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.7 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Altan Erkekli, Cengiz Küçükayvaz, Savaş Dinçel, Sibel Kekilli, Yeşim Ceren Bozoğlu oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Ömer Uğur otururken filmin türü ise Dram Filmleri şeklinde değerlendirilmiştir

EBUZER EL GİFARİ - 2011

           EBUZER EL GİFARİ - 2011


                 
HİKAYE : Ebuzer yiğitliğiyle gözü pekliğiyle kılıcının keskinliğiyle Gıfar dağlarının aslanı gibidir.Şama giden ticaret kervanları mallarını korumak için mutlaka Ebuzere ihtiyaç duyarlardı. Gıfarlıların Ebuzer de sevmediği iki şey vardı birincisi soygunculuktan gelen ganimetleri yoksullara dağıtmasını diğeri ise putlara saldırmasınıdır.Gıfarda uzun zamandır kuraklık vardır bunun içinde Ebuzerin putlara saldırdığı için putları küstürdüğü için olduğunu sanan halk onu öldürmeye planı yapar.Ozamanlarda Allah tan başka ilah olmadığını söyleyen ve Allaha inan Hz. Muhammed öldürülme tehlikesi yaşamakta olduğunu öğrenen Ebuzer hemen mekkeye gider.Oraya gidip Peygamberimize yardım edip müslüman olmaya karar verir lakin Peygamberimize ulaşamaz.Mekke halkı onu tüm kötülüklerden gizlemiştir ve yabancı hiç kimseye nerde olduğunu söylememektedir.Bir köle çocukla tanışır hayatını kurtarmıştır köle çocuk onu evine götürür Şamdaki annesini anlatır ve ağlar.Peygamberine kavuşmak için herşeye hazır olan yanıp tutuşan Ebuzer köle çocuğun annesine olan hasretinede alakasız kalmayacaktır.

BABAMIN SESİ - 2012

         BABAMIN SESİ - 2012 


                 

HİKAYE : Öncelikle Herkese merhaba demek istiyorum. Bugün sizlere Babamın Sesi full izle adlı filmi tanıtmak istiyorum aynı zamanda sitemizden de bu filmi Babamın Sesi full hd izle imkanı ile seyredebilirsiniz..

Babamın Sesi Yerli Filmi Full izle; Zeynel ve hamile karısı Gülizar Diyarbakır’da yaşarlar. Zeynel’in Elbistan’da yaşayan annesi Base, Zeynel çalışmaya başladığından beri kış aylarını onun evinde geçirir. Babası Mustafa ise, yıllar önce, Maraş Katliamı’ndan canını zor kurtarmıştır. Bu olaydan sonra iş bulmakta zorlanınca Arabistan’a vinç operatörü olarak çalışmaya gitmiştir. O dönemde köyde okuma-yazma bilen az olduğu için, ailesine mektup yerine “ses kasetleri” göndermiştir. Ailesi de aynı biçimde, ses kasetleri doldurarak ona cevap yollamıştır. Ayrı geçen yıllar boyunca aradaki en güçlü bağ bu seslerdir. Mustafa bir iş kazasında ölmüş olmasına rağmen şu anda bile ailesinin hayatını etkilemeye devam eder. Zeynel’in elinde sadece bir tane kaset vardır. Babasıyla ilgili bazı duyguları bu kasetten edinir. Babasının kendilerin e karşı ilgisini; yanlarındaymış gibi konuştuğunu fark eder. Şimdi ise kendisi baba olmak üzeredir. Sık sık bu sesleri dinler. Babasının kendisiyle kurmaya çalıştığı iyi ilişkinin etkisine girer. Annesinde başka kasetler olduğunu hatırlar ve onları bulmak için Elbistan’a gider.Babamın Sesi 720p – Full HD izle filmi 2012 Türkiye yılında yayına girmiş ve bir çok film sever tarafından beğeni ile izlenmiştir. Dünya sinema severleri tarafından İMDB puanı 6.5 olarak belirlenmiş ve kadrosunda Gülizar Doğan , Base doğan , Zeynel Doğan oyuncuları bulunmaktadır. Yönetmen koltuğunda Orhan Eskiköy – Zeynel Doğan otururken filmin türü ise Dram, Komedi şeklinde değerlendirilmiştir

PEYGAMBERİN KILIÇLARI - 2012

        PEYGAMBERİN KILIÇLARI - 2012


            

HİKAYE :   Milli şairimiz Mehmet Akif’in “Asım’ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek; işte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek.” satırlarında andığı Asım’ın Nesli’ne ilham olmuş Asım Bin Sabit ve altı yiğit sahabenin şehadet öyküsü “Peygamberin Kılıçları” filminde; Asım Bin Sabit Uhud Savaşı’nda Medine’nin önde gelen zengin ailelerinden Sülafe’nin iki oğlunu öldürmüştür. Sülafe, Asım tarafından öldürülen iki oğlunun intikamı için yanıp tutuşmaktadır. Asım’ı öldürüp başını getirene büyük ödüller vaat eder. Ödülü duyan Mekke’nin çapulcuları, çöl bedevileri, dağ eşkıyaları Asım bin Sabit’i öldürüp zengin olmak için fırsat kollamaya başlar.

ELVEDA KATYA - 2012

       ELVEDA KATYA - 2012


HİKAYE : Katya yetimhanede büyümüştür. Bir gün babasının adının Yunus olduğunu ve Trabzon'da gemi kaptanlığı yaptığını öğrenir. Merakını yenemeyerek babasıyla tanışmak için Trabzon'a gider. Yunus kaptan Katya'nın annesi Nadya ile birlikteliğinden hamile kaldığını ve kendi kızı olduğunu bilmemektedir. Yunus kaptan Katya'nın kendi kızı olduğunu kabul etmez.
Katya ise Yunus kaptanı onun kızı olduğu konusunda ikna etmeye kararlıdır. Türkiye'de Türkçe'yi bilmeden zaman geçirmeye başlar. Rus kızı Katya ile gözüken Yunus kaptanın çevrede adı çıkmaya başlar. Yunus kaptanın karısı ve kızı bu durumu tepki gösterirler. Hatta bu tepki sonucunda Katya'yı tartaklayıp, hırpalarlar. Katya bu esnada Yunus kaptanın babası olduğunu söyler.
Yunus kaptan ise bu halde bile Katya'nın para için bu oyunu oynadığını ve kendisinin kızı olmadığını söyler. Katya'ya tek inanan kişi ise Yunus kaptanın oğlu Veli'dir. Veli Katya'ya babasına babalık davası açması konusunda destek verir. Dava başlar ve davanın sonuna doğru Katya babası Yunus kaptana annesi Nadya'nın ölmeden önce yazdığı mektubu verir. Yunus kaptan dava sonuçlanacağı gün bu mektubu okur.

SENİNKİ KAÇ PARA - 2012

      SENİNKİ KAÇ PARA - 2012


HİKAYE : 
Cemil, İstanbul’da kafe işleten başarısız ve mutsuz bir adamdır. Karısı Melahat, kızı Didem ve birkaç tane çalışanıyla beraber batmakta olan kafeyi kurtarmak için var gücüyle çalışmaktadır. Bütün uğraşlarına rağmen kafeyi kurtaramayacağını anlayınca Teoman adında bir tefeciden borç alır. Ama yine işler yolunda gitmez ve kafe tekrar batmanın eşiğine gelir. Bir de üzerine Teoman’ın parasını almak için sürekli rahatsız etmesi eklenince Cemil iyiden iyiye çıkmaza düşer. Bunun üzerine tesadüf eseri tanışmış olduğu çok zengin bir adam olan Behçet’in tavsiyesiyle ruhunu şeytana satar.
Cemil ruhunu şeytana sattıktan sonra komik olaylar zinciri başlar. Öncelikle Teoman olmak üzere bütün borçlarını öder. Kalan parasını da kadın ve eğlenceyle tüketmeye başlar. Ama hesaba katmadığı bir şey vardır. Anlaşma yaptığı kişi şeytandır ve oyunu kurallarına göre oynamayacaktır.
Şeytandan aldığı paralar sahte çıkmıştır. Önce polis düşer peşine. Ardından Teoman yediği kazığı hazmedemez ve Cemil’in kızı Didem’i kaçırır.
O güne kadar garip olayları mıknatıs gibi çektiğini zanneden Cemil’in bundan sonra yaşayacakları hayal bile edemeyeceği düzeye ulaşacaktır.

YA SONRA - 2011

      YA SONRA - 2011



HİKAYE : Evliliklerinin 7. yılını bitiren Adem ve Didem çiftinin ilişkileri eski heyecanını kaybetmeye başlamıştır. Sonu kötü biten bir kaç ticari girişimin ardından eski mesleği veterinerliğe geri dönen Adem, hayatın rutin akışında eşine daha az vakit ayırır olmuş ve yavaş yavaş eşinden uzaklaşmaya başlamıştır. 

Aşkı için her şeyi göze alan Didem ise Adem'in bu tavırları nedeniyle mutsuzdur. İşte bu sırada belki de hayatı boyunca aradığı adam karşına çıkmıştır...

GÖREV - 2013

           GÖREV - 2013


           

HİKAYE : İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masasında görevli olan Başkomiser Tahsin ve onun profesyonel ekibi Ferhat, Buse, Emre ve Ecrin, yeni bir göreve çağırılacaktırlar. Bu sefer bir çocuk cinayetine girişecek olan ekip, bu görev için seferber olacaktırlar. Fakat olayın ayrıntılarına girince bu olayın tüm deliller, Komiser Tahsin’i gösterecektir. Hiç beklenmedik ve olmadık sonuçlara gidecek olan bu cinayet, farklı kişilerin üzerine yoğunlaşacaktır.

KIRK - 2009

          KIRK - 2009



           

HİKAYE : Türk usulü kesişen hikayeler deneyimine hazır mısınız? Yaklaşık 2 yıl önce vizyona girmesi planlanan ancak çeşitli aksilikler nedeniyle vizyonu sürekli ertelenen 40, 12 milyon nüfuslu İstanbul'da birbirini tanımayan üç kişinin kendilerine bir yol bulmaya çalışırken bir çantanın peşine düşmelerini anlatıyor.

Kasım ayının karanlık birkaç gününde İstanbul’un karmaşık sokaklarında gelişen garip olayların peşinden koşan film, Metin, Godwill ve Sevda adında görünmez bir gücün mıknatıs gibi yapıştırdığı üç ana karakteri merkezine alıyor.

ARA - 2007

            ARA - 2007


           

HİKAYE : 2007 yapımı Ümit Ünal filmi. Tümü tek bir apartman dairesinde geçen film, birbirini seven ama aldatan, ölesiye kıran ama bırakamayan dört kişinin hikâyesini konu alıyor.

ŞAŞKIN - 2006

             ŞAŞKIN - 2006


             

HİKAYE : Mehmet İstanbul'da üniversite öğrencisidir. Tesadüfen dinlediği bir radyo programında bir kızın aşk üzerine konuşmalarından çok etkilenir. Kızı bulmak için ev arkadaşı Çetin'ide yanına alarak Antalya'ya gider. Kız hakkında bildiği tek şey bir otelde staj yaptığı ve adının Deniz olduğudur.
Mehmet ve Çetin otele yerleşip araştırmalara başlarlar. İlk etapta karşılarına çıkan sonuç hayalkırıklığıdır. Çünkü otelde en az elli stajyer vardır ve hiç birinin adı deniz değildir. Mehmet vazgeçmez. Bir süre sonra tüm otel sakinleride onlara katılınca komik ve duygusal olaylar başlar.

ŞEYTANIN PABUCU - 2008

          ŞEYTANIN PABUCU - 2008


            

HİKAYE : Şeytanın Pabucu, ilerlemiş yaşına rağmen yaşlı ablası Nebahat ile birlikte yaşayan, zamanını kumarda ve altılı ganyanda para kaybederek geçiren Burhan’ın traji komik hikâyesini anlatıyor. Şeytana pabucunu ters giydirmeye çalışanların akıl almaz maceralarına yer veren film, aynı zamanda oyun içinde oyunların oynandığı, bir sürü sahte kimliğin kol gezdiği, dolandırılan dolandırıcıların bir ipte cambazlık yapmaya kalktığı enteresan bir atmosfer yaratıyor.

OĞLUM BAK GİT - 2012

     OĞLUM BAK GİT - 2012



HİKAYE : Orhan (Yavuz Seçkin) hayatı boyunca şansızlıklar ve kısmetsizlikler yaşamış bir taksicidir. Yaşamında herşey ters gidiyor, doğru gidecek gibi görünenler son anda traji komik durumlara dönüşüyordur. En yakın dostları Kürşat (Metin Yıldız) ve Teoman (Veysel Diker) , Orhan’ın bu kısmetsizliğini atması için ellerinden geleni yapsalar da sonuç sıfırdır. Kulaktan dolma kocakarı tarifleriyle şanssızlığını kırmaya çalışan Orhan, bunda başarılı olamayınca durumunu bilimin ve ilimin ışığında çözmeye karar verir. Kişisel Gelişim Uzmanı Figen (Esra Sönmezer) onun son umududur. Lakin Figen’in babası yer altı dünyasının tanınmış simalarından Kırmızı Erol (Orhan Aydın) dur. İç çamaşırına kadar kırmızı giyen biridir. Kana karşı alerjisi olduğundan öldürdüğü kişilerin kanı üstünde leke göstermesin diye kırmızı giyiyordur. Kahramanımız Orhan, gudubetsizliğini yenmek ve kendine yeni bir hayat bakışı oluşturmak için gittiği Figen’le tanıştığı ilk gün, kendini başka bir belanın içerisinde bulur. Kırmızı Erol, Figen’i yine mafya dünyasının tanınmış simalarından Rüstem’in (Selahattin Taşdöğen) oğluyla evlendirmek istiyordur. Figen babasının bu baskılarından bıkmıştır. Babasına Orhan’la sözlendiğini ve ona deliler gibi aşık olduğunu söyler. Bizim saf Orhan’da kimseye “Hayır” diyemediğinden Figen’in bu yalanına ortak olur. Ve kendini bir anda hayatının en tehlikeli ve en komik macerası içerisinde bulur. Arkasından çevrilen pis oyundan ve tuzaktan habersiz bir maceranın içerisine giren Orhan’ın, macerası boyunca karşılaştığı inanılmaz tesadüfler, kahkaha sınırlarını zorlayan sürprizler, onu daha da içinden çıkılmaz bir duruma sürükler. Belki kaderin onun için başka bir planı vardır, belki de yoktur…

KABADAYI - 2007

       KABADAYI - 2007




HİKAYE : Filmde Şener Şen, "nesli tükenen bir kabadayıyı" canlandırıyor. Ali Osman (Şener Şen), yıllar sonra varlığından haberdar olduğu oğlu Murat'ı (İsmail Hacıoğlu), kokain bağımlısı sevgilisi Karaca'nın (Aslı Tandoğan) peşinde olan Devran'dan (Kenan İmirzalıoğlu) korumaya çalışır.Ama Devran çok büyük bir mafyadır. Her tarafta elleri bulunan ve patronunu bile öldürebilecek bir cesarete sahiptir. Devran Karaca'yı çok sevmektedir, ama Murat onu bırakmak istemez. Bu durumda Ali Osman devreye girer.

KOLPAÇİNO BOMBA - 2011

          KOLPAÇİNO BOMBA - 2011


            

HİKAYE : Özgür, zengin bir ailenin evlâdıdır. Ancak ne cimri babasından, ne de zengin kayınpederinden destek görmez. Eski sevgilisi Şale ise çıkaracağı albüm için maddi destek beklemektedir. Desteği bulamayınca Özgür’ü, gizlice çektiği bir şantaj kaseti ile tehdit eder. Kadınca intikam gibi görünen durumun arkasında büyük hesaplar vardır. Özgür, Sabri ve Tayfun’dan yardım ister.

DAĞ - 2012

     DAĞ - 2012



HİKAYE : Bir askeri birlikten gönderilen dört kişilik ekip, sıradan bir iletişim anteni tamir görevi sırasında hiç beklenmedik bir şekilde terörist pususuna düşer. Hayatta kalan iki asker, ilk kez aralarındaki çekişmeyi bir kenara bırakıp esas düşmana karşı beraber mücadele edeceklerdir. İki tüfek, dört şarjör ve arızalı bir telsiz dışında sahip oldukları tek şey hayatta kalma içgüdüleri ve güçlü iradeleridir.

BAYRAMPAŞA - 2007

    BAYRAMPAŞA - 2007


   
HİKAYE : Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım' yanlışkla tutuklanıp, derdini anlatamadan yıllarca cezaevinde kalmak zorunda bırakılan bir adamın öyküsüdür. Evli ve bir çocuk babası olan Erdem (Vural Çelik), hayatını kuaförlük yaparak kazanmaktadır. Bir gün asker arkadaşı Ahmet'le (Hakan Yılmaz) karşılaşan Erdem, onunla bir çay bahçesine gitmeye söz verir. Ne var ki Ahmet bir uyuşturucu satıcısıdır ve telefonları dinlenmektedir. Ahmet'le ortak çalıştığı şüphesiyle narkotik şube polisleri tarafından tutuklanan Erdem suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da karısı dahil olmak üzere kimseyi inandıramaz. Bu arada Erdem'in hapishaneye düşmesi Eşi Ayşen (Yasemin Çonka) tarafından küçük oğlu Ali'den (Okan Tangücü) saklanır. Uzay savaşlarını çok seven Ali babasının dünyayı uzaylıların saldırısından kurtarmak üzere seçilmiş bir komutan olduğunu sanmaktadır. Bu oyuna zamanla bütün koğuş destek olacaktır. Erdem'in bu koğuştaki misafirliği ise o kadar çabuk bitmeyecektir...

ROMANTİK KOMEDİ 2 - 2013

      ROMANTİK KOMEDİ 2 - 2013 


HİKAYE : Esra evlilik hazırlıklarına hız verirken, Didem grupta henüz evlenmemiş tek kız olarak kaldığını fark eder. Panikleyen Didem, sevgilisi Cem'i bir punduna getirip evlenmeye ikna etmeye çalışır. Fakat Didem'in bu hallerinden habersiz Cem yeni bir filmin hazırlıklarına başlar ve başrolü paylaştığı Gözde adında bir kadınla tanışır; tamamen işine konsantre olur. Her şey üst üste gelince Didem kıskançlık krizine girer ve Cem'e çaktırmadan onu izlemeye alır ve ekibin erkeklerinin Antalya'da bekarlığa veda partisi yaptıklarını öğrenir. Erkeklerin peşine düşen kızlar, otele dansöz kılığında girmenin yollarını ararlar... 
2010 tarihli Romantik Komedi adlı filmin devamı niteliğinde olan yapım Cemal Hünal, Sedef Avcı, Sinem Kobal, Burcu Kara, Gürgen Öz, Gökçe Özyol ve Engin Altan Düzyatan'dan oluşan çekirdek oyuncu kadrosunu devam filminde de aynen koruyor. "Bekarlığa Veda" konseptinde çekilen filmin yönetmenliğini ise ilk uzun metrajlı sinema işine imza atan Erol Özlevi üstleniyor.

ROMANTİK KOMEDİ 1 - 2010

      ROMANTİK KOMEDİ  1 - 2010


HİKAYE : Romantik Komedi 1 Aşk Tadında büyük şehirlerde yaşayan kadın erkek ilişkilerini eğlenceli bir şekilde anlatan,aşkın,dostluğun arkadaşlığın hayatımızdaki yerini vurgulayan çok güzel bir film. Didem,Esra ve Zeynep metropolde yaşayan üç yakın arkadaştır.Zeynep evlenecektir,düğününde birçok sürpriz olacaktır.Esra ise yıllardır hiç sevmediği bir işte çalışmaktadır ve artık dayanamaz istifa eder.Bu da yetmezmiş gibi sevgilinden ayrılır.Yeniden çalışmaya karar veren Esra bir reklam ajansında iş bulur.Reklam ajansının kreatif direktörü Mert'ten etkilenir ve zamanla yakınlaşmaya başlar.Bu arada Didem Mert'in arkadaşı ünlü aktör Cem Sezgin'e aşık olur.Yeni kararlar alan üç arkadaşın hayatı değişecektir.

AŞK KIRMIZI - 2013

    AŞK KIRMIZI - 2013


HİKAYE : Film, üç kişilik aşk olur mu sorusunu soruyor. Ferhat ve Zeynep evli ve mutlu bir çifttir. Karlıdağ çiftinin dışarıdan mutlu görünen evliliği, hayatlarına Fırat'ın yıllar öncesinde kalmış ilk aşkı Nazlıgül'ün yeniden girmesiyle alt üst olacaktır. 
Zeynep bir gece bile ayrı kalmaya dayanamadığı kocasının eski aşkı Nazlıgül ile karşılaşmasına ve yüreğinde küllenmiş bu aşkın yeniden alevlenmesine engel olamaz.
Ferhat ile Nazlı birbirlerine karşı koyamazlar; ertesinde Zeynep de aldatıldığını öğrenir. Şimdi üçünün de yüreği acı ile yanar. Bir zamanlar o adamın ilk aşkıyken, şimdi "öteki kadın" olmanın sancısını çeken Nazlıgül'ün karşısında, çok sevdiği kocasının ihanetine uğrayan ve onu başka bir kadınla paylaşmanın imkansızlığını sorgulayan Zeynep vardır. Ferhat ise bu iki kadının arasında arafa düşmüş gibidir. Herkesin masum olduğu bu aşk hikayesinde, Zeynep’le Nazlıgül’ün birbirlerini çok sevmeleri ise, bildiğimizi sandığımız cevapları yeniden düşünmemize yol açıyor:
Üç kişilik bir aşkı yaşamak mümkün müdür? Sadakat bu aşk üçgeninin neresindedir? Birini çok seviyorsan, onun sevdiğini de sever misin? Seninle aynı adamı sevdiği için onu suçlayabilir misin?
Senaristliğini ve yönetmenliğini Osman Sınav'ın üstlendiği filmin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Ezgi Asaroğlu ve Tayanç Ayaydın paylaşıyor. Kadrodaki diğer isimlerse Teoman Kumbaracıbaşı, Sait Genay, Şebnem Dilligil, Renan Karagözoğlu ve Güneş Çağlar Hüseyin...

HARBİ DEFİNE - 2010

  HARBİ DEFİNE - 2010


HİKAYE : Önder Açıkbaş,Cengiz Küçükayvaz,Haldun Boysan gibi isimlerin başrollerde oynadığı 2010 yapımı bir Türk filmi.

Filmin yönetmenliğini Hakkı Görgülü senaryosunu ise Cengiz Küçükayvaz yazmış.Film 120 dakika sürüyor.

Filmin konusuna gelirsek ;

1960 yılların sonlarında Amerikalı araştırmacılar Ege de büyük bir hazine bulurlar.Ve bu hazinenin bir bölümünü ülkelerine götürürler.

Tahir ise o zamanlarda genç bir delikanlıdır.2010 yılına gelindiğinde ölüm döşeğindeki Tahir çocuklarına miras olarak bu olaydan bahseder.

Babalarının ölüm döşeğinde bahsettiği bu hikaye 4 kardeşi hazine konusunda araştırma yapamaya iter.

Biraz düşünüp kendi aralarında tartıştıktan sonra kardeşler bu defineyi aramaya karar verirler.

Hazine ararken başlarından geçen olaylar ve hazineyi aradıkları köy insanı ile ilişkileri hayatarını tamamen değiştirecektir.İyi seyirler...

RİNA - 2010

           RİNA - 2010



HİKAYE : Merve Sevi,Paşhan Yılmazer'in başrollerini paylaştığı 2010 yapımı bir Türk filmi.Film 1,5 saat sürüyor.

Filmin konusuna gelirsek:

Adada yaşayan 3 arkadaşın hikayesinin anlatıldığı bir sinema filmi.Aynı adada büyüyen ve tek hayalleri sarap fabrikası kurmaktır.

Bu hayallerini gerçekleştirmek için var gücüyle çalışan kafadarların aşık olduğu kızlara açılmak gibi bir sorunları da vardır...

ÇINGIRAKLI TOP - 2008

      ÇINGIRAKLI TOP - 2008



         

HİKAYE : Boğaz Körler Derneği’nde sıradan bir gün yasanırken ilginç bir gelişme olur.Bakanlık Çin’de yapılacak olan engelliler olimpiyatları için çağrı yapmaktadır.Kısa süren şaşkınlıktan sonra hangi dalda katılacaklarına karar verirler.Körler futbol takımı.İyi seyirler…

KAYBEDENLER KULUBÜ - 2011

        KAYBEDENLER KULUBÜ - 2011


   

HİKAYE : Nejat İşler'in canlandırdığı karakter olan Kaan bir kitapevi sahibi olan genç bir adamdır.

Yiğit Özşener'in canlandırdığı karakter olan Mete ise eski plakları biriktiren bir koleksiyonerdir.

Bu ikili birgun radyon programı yapmaya karar verirler.Bu yaptıkları program git gide dinleyici sayısı arttırmakta ve insanlar arasında popularistesini yayılmaktadır.

Mete ve Kaan artık binlerce hayranı olan iki adam olmuşlardır programları da insanlar tarafından "Kaybedenler Kulubu" olarak algılanmıştır.

2011 yılının en dikkat çekici Turk filmi olma unvanını taşıyan sinema yapımı +18 içerikli göruntuleri ile de çok konuşuldu...

GELECEKTEN BİR GÜN - 2010

     GELECEKTEN BİR GÜN - 2010


HİKAYE : Hayatı boyunca yaşadıgı tüm aksiliklerden dolayı çok şanssız olduguna inanan Tolga (Hayrettin Karaoğuz) önemli bir sunum yaptıktan sonra işinden de kovulunca artık platonik aşkına (Hande Subaşı) da kavuşma ihtimalinin de kalmadığına inanarak intihar eder. Melekler (Rasim Öztekin, Arda Kural) kendisine ceza olarak eğer intihar etmemiş olsaydı gelecekte nasıl bir hayatının olacağını gösterirler. Üstelik gelecekten bir günü yaşatarak. Bununla birlikte olağanüstü bir komedi ve aşk başlar Tolga?nın hayatında.

NE YAPCAZ ŞİMDİ - 2012

          NE YAPCAZ ŞİMDİ - 2012




HİKAYE : Nalan ve Toygar dillere destan bir aşkla evlenmişlerdir fakat fazla zaman geçmeden bu evlilik bir kabusa dönüşür. Toygar da kaçışı metresi Alev ile yaşadığı yasak aşkta bulur! Bir yandan hayatı kendisine zehir eden karısı ve evlilik düzeni, öbür yandan Alev ile olan ilişkisinin açığa çıkma ihtimali... Bütün bunlar Toygar'a sonunu kestiremediği karmaşık planlar yaptıracaktır.

AŞK VE DEVRİM - 2012

      AŞK VE DEVRİM - 2012 


HİKAYE : Devrimci bir genç devrim yapabilmek için aşkından vaz geçebilmiştir. Çok uzaklara gitmiş tekrar memleketine dönebilmek için adını bile değiştirmiştir. Ancak düşüncelerinden hiç bir zaman vazgeçememiş ve hiç bir zaman vaz geçmeyecek olan arkadaşlarını düşüncelerini unuttuklarını görünce içten içe yıkılmıştır.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ - 2012

     GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ - 2012



HİKAYE : Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği paralel hikayeler draması Güzel Günler Göreceğiz, bir gün içinde ve İstanbul’da geçiyor. Hikaye, beş farklı karakterin - Cumali, Ali, Figen, İzzet ve Anna- kesişen yollarını anlatıyor ama hiç kimse bir diğerinin farkında değil, dolayısıyla da birbirlerinin hayatlarına müdahaleleri yok. Günün sonunda ise aslında insanların müdahale ettiği hayat ortaya çıkıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Uğur Polat, Buğra Gülsoy, Nesrin Cevadzade, Feride Çetin ve Barış Atay Mengüllü isimleri öne çıkıyor... 
48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde yarışan yapım En İyi Film, En İyi Senaryo, En İyi Kurgu ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödüllerine layık görülmüştü.

BİR SES BÖLER GECEYİ - 2012

      BİR SES BÖLER GECEYİ - 2012


HİKAYE : Süha üniversitede çalışan bir araştırma görevlisidir. Şiddetli yağmur yağan bir gece arabasını bir mezarlık duvarına çarparak kaza geçiren Süha, mezar taşlarının arasında uyanarak kendisine gelir. Önündeki boş bir mezardan, kendi geçmişine doğru gizemli ve gerilim dolu bir yolculuğa çıkacaktır... 
Boş mezarın sahibi olması gereken Alevi genci İsmayil, bu yolculukta Süha’nın yol göstericisi olacaktır... Süha İsmayil'in kendisine ayna olmasına izin verir ve kendi gençliğinin geçtiği Türkiye’nin yakın tarihine, 1970 sonu ve 12 Eylül Darbesi sonrasına geri döner...
Roman yazarı Ahmet Ümit'in aynı adlı eserinden Ersan Arsever tarafından senaryolaştırılıp çekilen mistik filmin başrollerini ise Cem Davran, Merve Dizdar, Ali Sürmeli ve Gün Koper paylaşıyor...

YERALTI - 2012

      YERALTI - 2012


HİKAYE : Karanlık filmlerin yönetmeni Zeki Demirkubuz, ünlü Rus yazar Dostoyevsky'nin Yeraltından Notlar adlı klasik yapıtından esinlenerek kurguladığı son filmini Ankara'da çekti. Başrolde televizyon komedilerinden sonra sinemada dramatik karakterlere geçiş yapan Engin Günaydın'ı seyrettiğimiz film bu sezonun öne çıkan yerli yapımları arasında yer alıyor.
Nefret ettiği eski arkadaşlarının akşam yemeğine kendisini zorla davet ettiren Muharrem'in, bu yemek ile birlikte başlayan didişmeleri, ego gösterileri sonucu eski defterlerin açılması ile utanç dolu hesaplaşmalarla karşı karşıya kalmasını konu alan Yeraltı, bireyin varoluşsal sorunlarını irdeleyen bir film.
Zeki Demirkubuz'un Yeraltı filminin galası 31. İstanbul Film Festivali'nde.

YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ - 2008

       YAŞAR NE YAŞAR NE YAŞAMAZ - 2008



HİKAYE :  Film, çocukluğundan beri adına yaraşır bir hayat süren Yaşar Yaşamaz'ın hapishaneye girmesiyle başlar. Koğuşun sakinleri onu sıcak karşılarlar ama özellikle koğuş ağası Halil, onun gibi naif bir insanın hapishanede ne işi olduğunu merak edince, Yaşar anlatmaya başlar. Küçük yaşta annesini kaybeden, babası tarafından büyütülen Yaşar'a bu isim, ölen kardeşlerinden dolayı verilmiştir. İlkokul çağına geldiğinde nüfus dairesine gittiklerinde tuhaf bir sürprizle karşılaşırlar. Kütükte daha önce iki kez şehit düşerek öldüğü yazmaktadır. Nüfus kâğıdını alamadığı için okula yazılamayan Yaşar, tarlada babasıyla çalışmaya başlar. Gün gelip de köyün güzel kızı Ayşe'ye vurulduğunda, aynı sorun bir kez daha karşısına dikilir. Evlenmeleri için nüfus kâğıdına ihtiyaç vardır. Nasıl olsa alınır diye söz kesilir nişan yapılır fakat o esnada jandarma gelerek Yaşar'ı askere götürmek üzere teslim alır. Aradan dört yıl geçmesine karşın halen askerdir zira nüfus kaydı olmadığı için tezkere alamaz. En sonunda komutanı durumdan sıkılarak, özel bir evrak imzalatıp Yaşar'ı köyüne yollar ancak bu kez de babasının ölüm haberini alır. Daha da kötüsü babasının kooperatife borcu vardır ve icra kapıdadır. Nüfusa kaydı olmadığı için tüm mal varlıkları elden gidiverir. Ayşe'yle murada eremeyeceklerini anlayan Yaşar onu kaçırır ve İstanbul'a gelirler. Burada kapıcılık yapmaya başlayan talihsiz genci, organ mafyası dâhil pek çok sorun beklemektedir.

PATLAK SOKAKLAR ( GERZOMAT ) - 2012

     PATLAK SOKAKLAR ( GERZOMAT ) - 2012


HİKAYE : İntikam yemini etmiş hapishane kaçkını Black Jack,sinyalleri TV programlarına karışınca insanları aptala çeviren Gerzomat adlı makineyi ele geçirir… Ancak Gerzomat’ı kullanması için kaçık profesör Mary Jane’e ihtiyacı vardır… Cengaver polislerimiz John Lemmon, Billy Billy ve polis merkezinin güzel yıldızı, polis memuru Jennifer, Mary Jane’i korumakla görevlendirilirler. Ancak işler hiç de umdukları gibi gitmez. John ve Billy, şehirden bunalmış bir Ayı’nın vicdanıyla baş başa kalmışken, Black Jack, Profesör Mary Jane’i kaçırır ve makineyi çalıştırmayı başarır. Kısa sürede tüm halkta aptallık belirtileri baş gösterir. Olaya el koyan karabasan federaller, zeka pırıltısı General ve polis şefi agresif Peter’la Black Jack’i durdurmanın yollarını ararlarken, cengaver polisler John ve Billy ise çıldırmış bir halde Black Jack ile kedi fare oyununa başlamışlardır… Black Jack, bu yarattığı aptallıklarla dolu dünyada sonsuza dek eğlenebilecek mi? John ve Billy normal hayatı sirke çeviren bu aptallık fırtınasının önüne geçebilecekler mi?



MEMLEKETTE DEMOKRASİ VAR - 2010

      MEMLEKETTE DEMOKRASİ VAR - 2010
   


HİKAYE : "Memlekette Demokrasi Var", 1950-1960 yılları arasında Türkiye'de başbakanlık yapmış ünlü siyaset adamı Adnan Menderes’in idam edilmeden önceki zamanı anlatan bir film. Yassıada'da bulunan Adnan Menderes'i kurtarmaya karar veren bir grup köylü, 100.000 kibrit çöpü ile bir bomba yapmayı hedeflemektedirler. Amaçları ise bombayı bir deniz altı dehlizinden Yassıada’ya ulaştırıp orada patlatmaktır. Kargaşa esnasında ise tutuklu bulunan Adnan Menderes'i o dehlizden kaçıracaklardır.

BU SON OLSUN - 2012

      BU SON OLSUN - 2012


HİKAYE : Yaşar, Apo, Kovboy Ali, Cevat ve Ertuğrul'un hayattaki tek gayeleri, karınlarını doyurmak ve en büyük tutkuları olan şaraptan bir gün bile olsun ayrı kalmamaktır. Günübirlik yaşayan bu beş kişi, gayelerine ulaşabilmek için zamanın fırtınalı politik atmosferinden dahi faydalanmasını bilir. Sokaklarda yaşayan bu beş evsiz 12 Eylül 1980 sabahı geldiğinde sokağa çıkma yasağı ile karşı karşıya kalırlar. Ancak onların gidebilecekleri tek evleri vardır; o da yine sokaklardır. Yaşanan bir dizi yanlışlıklar komedisi sonucu kendilerini siyasi mahkûmlarla birlikte aynı cezaevinde bulurlar.

Cezaevi yönetimi arasında ise bir güç savaşı mevcuttur. Uzun yıllardır cezaevini dilediği gibi yöneten Cezaevi Müdürü Hızır, 12 Eylül askeri müdahalesi ile cezaevine atanan Yüzbaşı Kenan’ın üstü olmasından memnun değildir. Bu esnada diğer cezaevi personeli de yaşanan yeni durum içinde kendilerine iyi bir yer edinme peşindedir. Bu keşmekeş Yaşar ve arkadaşları için iyi bir fırsattır ve bu fırsatı değerlendirip kendilerine rahata erdirmeyi bilirler. Ancak zamanla içeride yaşananlara gönlü elvermeyen Yaşar, dışarıdan da tanıdığı mahkûmları kurtarmak ve duvarların birbirlerinden ayırdığı Sinan ile Lale çiftini tekrardan kavuşturmak için bir plan yapar...

Orçun Benli'nin yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı film olan Bu Son Olsun, 12 Eylül'e mizahi bir bakış atıyor. Filmde beş evsiz arkadaşı canlandıran Mustafa Uzunyılmaz, Orhan Eşkin, Ferit Kaya, Volga Sorgu ve Ufuk Bayraktar'a Engin Altan Düzyatan, Hazal Kaya ve Deniz Uğur gibi isimler de eşlik ediyor...

ÇALGI ÇENGİ - 2010

       ÇALGI ÇENGİ - 2010




HİKAYE : Çalgı Çengi, 2010 Türkiye yapımı, Selçuk Aydemir'in yönettiği filmdir. Başrollerini Murat Cemcir ile Ahmet Kural'ın paylaştığı film, düğün, nişan gibi organizasyonlarda müzisyenlik yapan iki teyze oğlunun bir cinayete tanık olmasıyla gelişen olayları konu alır.

VAN GÖLÜ CANAVARI - 2013

          VAN GÖLÜ CANAVARI - 2013 




HİKAYE :  Hayatının büyük bir bölümünü Van’da geçiren 3 çoban arkadaş bir gün çobanlık görevlerini yerine getirdikleri sürüyü bir şanssızlığın sonunda kaybederler. Oradan buraya yeni bir aş ve iş peşinde koşup kovalarken akıllarına Van Gölü sahilinde sahte bir canavar maketi oluşturup, bunun üzerinden para elde etme fikri gelir. Kısa zamanda gölde canavar olduğu dedikodusu tüm kasabaya ve şehre yayılır ve şehre Türkiye’nin dört bir yanından gazeteci grup ziyarete gelir. Üç kafadar ekipteki gazeteci bayanlara aşık olur ve başlarına komedi dolu işler açarlar.

KIRIK MİDYELER - 2012

      KIRIK MİDYELER - 2012



HİKAYE : Mardin’ın fakir bir köyünden İstanbul’a çalışmaya gelen iki genç akraba çocuğu Hâkim ve Faysal’ın amacı Almanya’da yaşayan amcaoğulları Salim’in yanına gitmek için para biriktirmeye kararlıdırlar. Fakat İstanbul’da tutunmak ve üstüne üstlük yurt dışına çıkacak parayı biriktirmek sandıkları kadar kolay değildir.

Bu kentte yaşayan hemen hemen tüm Mardinlilerin yaptığı gibi midyecilik işine girerler fakat umdukları kadar kolay para kazanamazlar; kaldıkları üçüncü sınıf pansiyona bile çok borçları birikir. Pansiyon sahibi kurt Cevat iki gencin saflığını ve çaresizliğini fırsat bilerek onları borçlarına karşılık kendi pis işlerinde kullanmaya başlar. Bu arada da Almanyay’ya yazdıkları hiçbir mektuba cevap alamazlar. Bu arada aynı pansiyonda kalan Boşnak Medina ile kızı Elma da hayatlarını zor kazanırlar üstelik Elma kalbinden rahatsızdır.

Hâkim pansiyonda kalan bir grup kaçak Nijeryalı ile yurtdışına kaçma planları yaparken, Medina’nın bir anda ortadan kaybolması ikisinin de planlarını altüst edecektir.

SAÇ - 2011

     SAÇ - 2011



HİKAYE :  Tarlabaşı'nda perukçuluk yapan Hamdi, yalnız yaşayan bir adamdır. Eski bir arabadan başka hiçbir şeyi yoktur. Günlerini ve gecelerini, aynı zamanda evi olan dükkânından sokağa bakarak, gelip geçen arabaları ve karşı kaldırımda bekleyen fahişeyi izleyerek geçirir. Yakında kanserden öleceğini bilen Hamdi'nin tek isteği, ölmeden önce uzaklara gidebilmektir. Aradığı ülkenin Brezilya olduğuna karar verir ancak Brezilya müzikleri dinlemekten de öteye gidemez. Bir gün dükkânına saçlarını satmak isteyen Meryem gelir ve Hamdi'nin dünyası değişir. Bastıramadığı bir güdüyle Meryem'i takip etmeye başlar. Bir süre sonra Meryem de takip edildiğini fark eder ve olaylar karmaşık bir hal alır...

EYVAH EYVAH 2 - 2011

   EYVAH EYVAH 2 - 2011



HİKAYE : Maceranın İstanbul ayağında Babasını bulan Hüseyin Geyikli'ye geri döner. Babasını dedesi ve ninesinin yanına yerleştiren Hüseyin , ilk etapta olaya adapte olamaz. bu arada aklı Hala Hemşire Müjgan'dadır. Fakat Bu seferde önüne engel olarak Kasabaya yeni tayin olan doktor çıkar. Doktordan huylanan Hüseyin onu saf dışı bırakmak için türlü yollara başvurur.ancak bu yolların sonu bir yere çıkmaz ve her seferinde rezil olur.En sonunda Firuzan'ın aklına bir fikir gelir ve Hüseyin kıza evlenme teklif etmek için sağlık ocağına gider.Ancak doktor yine oradadır ve Hüseyin'in hayalleri iyice yıkılır. Daha sonra Müjgan'ın ailesi Edremit'den Geyikli'ye gelir.yolda Hüseyin ile karşılaşan ailenin daha sonraki yolculukları tam bir komediye dönüşür. Hüseyin ne kadar kendini affettirmeye uğraşsa da yine dibe batar...

LABİRENT - 2011

       LABİRENT - 2011





HİKAYE : Ülkenin en dikkat çekici şehri İstanbul'da, günün en işlek saatlerinden birinde büyük bir bomba patlar. 35'i yabancı 95 kişi hayatını kaybeder. Aralarında İngiliz ve Amerikan vatandaşları da olunca bu büyük eylem Türkiye'den Londra'ya ve Washington'a şok etkisi yapar. Yeni ortaya çıkan bir terör örgütü saldırıyı üstlenir.

Türk İstihbaratı, Orta Doğu'yu kaosa sürükleyecek ikinci ve daha büyük bir saldırıyı önlemek amacıyla Labirent kod adlı bir operasyon başlatır. Türkiye artık teröristlerin ve Türk, Amerikan ve İngiliz istihbarat teşkilatlarının savaş mekanına dönüşür. İstanbul'dan Mardin'e, Frankfurt'tan Kuzey Irak'a uzanan coğrafyada bu mücadele, herkes açısından farklı anlamlar taşımaktadır. 
Türk İstihbarat'ının iki önemli ismi Fikret ve Reyhan bir yandan bu ciddi görevde beraber yer alırken, diğer yandan da yaşadıkları ortak zorluklara göğüs gereceklerdir... 

Geçtiğimiz sezon Kaybedenler Kulübü ile büyük başarı yakalayan yönetmen Tolga Örnek'in son projesi olan Labirent'in başrollerini Meltem Cumbul ve Timuçin Esen'in paylaşıyor. Türk-Alman ortak yapımı olan film oyuncu kadrosunda ayrıca Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Cem Bender, Altan Gördüm gibi isimleri de barındırıyor...

AV MEVSİMİ - 2010

     AV MEVSİMİ - 2010 



HİKAYE : Tecrübesi, sezgileri ve takipçiliğiyle tüm teşkilatın “Avcı” olarak bildiği Ferman (Şener Şen) ile yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren “Deli” İdris (Cem Yılmaz) cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan (Okan Yalabık) ise bu ikiliye yeni katılmış bir “Çömez”...
Öldürülen genç bir kız onları uyuşturucu taciri Asit’le, Türkiye’nin en zengin adamlarından Battal Çolakzade’yle (Çetin Tekindor), kızın ağabeyleri Abbas, Vakkas ve daha birçok farklı insanla karşı karşıya getirecektir.
Hayatını eşine adayan, onun hastalığıyla boğuşan Ferman, boşandığı eşi Asiye’ye (Melisa Sözen) tutkuyla bağlı İdris, yeni mezun ve bu dünyaya yabancı Hasan... Çözmeye çalıştıkları cinayet, bu üç polisin hayatını değiştirecektir.

GÜNEŞI GÖRDÜM - 2009

      GÜNEŞI GÖRDÜM - 2009


HİKAYE : Doğuda küçük bir köyde kalabalık şehirde yaşayan bir aileyi asker köyünden çıkartır. Kendilerine yeni bir yer bulmak zorunda olan köylüler bunun için İstanbul'a taşınır. Köylerinde oldukça mutludurlar ancak bu büyük şehire gelince bu mutluluk zaman zaman hüzne çevrilecektir. Doğuda yaşamanın ne kadar zor olduğunu ve büyük şehirlere göç etmek zorunda kalan insanların dramını anlatan bir Mahsun Kırmızıgül yapıtı.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. OYNATICI ONLİNE - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger